ale powiem wam tak przy okazji że dalej mają tam uwielbienie dla sigmy :lol:
[O1] jak i gdzie dorobić kluczyk do O1?
Zwiń
X
-
[O1] jak i gdzie dorobić kluczyk do O1?
Mam O1 L&K z 99.Poprzedni właściciel -sprzedawca dał mi tylko 1 kluczyk bez żadnych kartek z pinem do immo itd. jak mogę dorobić zapasowy kluczyk wraz z immobiliserem? bo teraz gdy mam jeden kluczyk myśl o tym że gdy go zgubię będę musiał wymieniać wszystkie zamki i stacyjkę mnie dobijają ops:LAURIN & KLEMENT 99' 1.8T 20V
-
-
Maru 123 Tu masz link w sprawie Cię interesujacej http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...kluczy&start=0 a njlepiej użyć opcji szukajTeraz xenony by krzynol
Komentarz
-
-
Kiedyś dowiadywałem się jak dorobić kluczyk do Puga 206. Oryginalny kluczyk z pilotem do centralnego - trzpień 50zł, plastik z sterownikiem do centralnego i imobilajzerem 350zł, jeśli nie masz kodu imobilajzera dodatkowo 100zl. Wkoncu 500zł i jest komplet. W Pugu nikt poza ASO nie dorabiał tych kluczyków i przy supermarkecie można było trzpień dorobić i przekręcać nim w stacyjce ale nic pozatym, odpalić się nie dało, chyba że się odłączyło imobilajzer. Wkońcu sprzedałem Puga bo na Wrocław i te dziury w drodze felgi 17' -niskoprofilowe opony z ciśnieniem 3 bar i zawieszeniem KONI nie było najlepszym rozwiązaniem, a napewno nie najwygodniejszym teraz mam piękną Octavke i nawet z kompletem kluczyków
Komentarz
-
Komentarz